Новини

Всички билети за представленията от ноемврийската програма на Независим театър с 40% ОТСТЪПКА, ако ги вземете до 22:30 часа на 22 ноември, вторник!

Подарете си една, а защо не и няколко прекрасни вечери с комедиите на Независим театър! Вижте програмата на театъра ТУК и вземете неограничен брой билети с 40% отстъпка!

Пожелаваме ви приятно гледане!

 

Вземете неограничен брой билети с 40% отстъпка за хитовата комедия ЛАЛУГЕР с Николай Урумов, която ще се играе на 22 ноември (вторник) от 20:00 часа в Независим театър!

След представлението всеки, който има желание, ще може да се включи в среща за разговор и снимки с Николай Урумов в бара на театъра!

До 22:30 часа на 17-ти ноември билетите за комедиите Натрапникът и Лалугер ще се продават с 40% отстъпка на касата на Независим театър!

Комедията Лалугер ще се играе на 22 ноември от 20:00 часа, а комедията Натрапникът - на 23 ноември, също от 20:00 часа.

До четвъртък (17 ноември) имате възможност да вземете неограничен брой билети с 40% отстъпка!

Независим театър има подарък за вас!

Само днес и утре можете да вземете ДВА БИЛЕТА на цената на един за комедията ЛАЛУГЕР с участието на НИКОЛАЙ УРУМОВ, която ще се играе на 27 октомври (четвъртък) от 20:00 часа в Независим театър!

Всички, които се възползват от това предложение, ще имат възможността след представлението да се срещнат за разговор и снимки с Николай Урумов в Бар-Мар (барът на Независим театър).

Спечели електронен ваучер за 25% отстъпка за двама за представление по твой избор от програмата на Независим театър!

Как?

Изпрати e-mail с текст "Независим театър" на intheatre.sofia@gmail.com и може да спечелиш ваучер за 25% отстъпка за двама за представление по твой избор от програмата на Независим театър!

До 22:30 часа на 18 октомври (вторник) всички билети за всички представления в октомврийската програма на Независим театър ще се продават с 25% отстъпка!

Вземете неограничен брой билети с 25% отстъпка за най-добрите комедии с Краси Ранков, Павел Поппандов, Николай Урумов, Милена Маркова-Маца, Стефан Щерев-Чечо, Дидо Мачев, Алексей Кожухаров, Ева Теодор и много други!

Можете да видите програмата на театъра ТУК и да изберете вашите представления!

До 22:30 часа на 27 септември (вторник) всички билети за всички представления в октомврийската програма на Независим театър ще се продават с 40% отстъпка!

Вземете неограничен брой билети с 40% отстъпка за най-добрите комедии с Краси Ранков, Павел Поппандов, Николай Урумов, Милена Маркова-Маца, Стефан Щерев-Чечо, Дидо Мачев, Алексей Кожухаров, Ева Теодор и много други!

Можете да видите програмата на театъра ТУК и да изберете вашите представления!

 

Всички билети за представленията от юнската програма на Независим театър с 40% отстъпка, ако ги закупите до 20:30 часа на 22-ри юни (сряда) от касата на театъра!

Гледайте най-добрите комедии с Краси Ранков, Стефка Янорова, Александър Кадиев, Катето Евро, Павел Поппандов, Дидо Мачев, Александър Дойнов, Фахрадин Фахрадинов и много, много други!

ФРОЙД теория за ЛЮБОВТА - ПРЕМИЕРА 27.05.2016.

Уважаеми зрители, каним ви на премиерата на ФРОЙД теория за ЛЮБОВТА утре, като между 10:00 ч. и 16:00 ч. на всеки два закупени билета от касата на театъра получавате третия безплатно!

Приятно гледане!

Екипът на Независим театър

 

 

Страници